INSTÄLLT 25 OKTOBER

Föreläsaren Martin Kragh, som skulle ha talat om ”Ryssland och Väst under Vladimir Putin” den 25 oktober. i har insjuknat och ställt in allt hela kommande vecka. Han kommer dock gärna hit vid ett senare tillfälle. Vi återkommer med datum.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till INSTÄLLT 25 OKTOBER

  1. Ragna Ihrelius skriver:

    Hade varit bra med ett anslag på dörren om att det planerade föredraget var inställt!

    Vi var ett 20-tal personer som var på plats 17.35 och fann ytterdörren låst.
    Jag smet in, ( en person låste upp och gick ut), tillsammans med ytterligare förväntansfulla besökare och av en ren tillfällighet stötte vi på en man som gick och ställde stolar tillrätta.
    Jag frågade om vi var på rätt plats,
    han undrade om vi var där pga föredraget och nämnde då att det var inställt! 🥺
    Inte heller denne man gjorde någon ansats till att sätta upp en lapp med information på ytterdörren trots att vi var fler som på-pekade det! 😳 Någon borde väl ha ett ansvar?
    Mvh Ragna Ihrelius
    070262306

    • Hej Ragna!
      Beklagar att du inte fått återkoppling tidigare. Jag har nu skickat dina synpunkter vidare till styrelsen. Jag är inte med där längre, men hjälper till med att lägga ut information på hemsidan om kommande arrangemang. Nu på tisdag är det en ny föreläsning med Östeuropatema. författaren Peter Handberg. Vi får hoppas att han håller sig frisk.
      Hälsningar
      Lena Hörngren, fd sekreterare

    • Svar från styrelseledamoten Pelle Söderbäck:
      Vi beklagar att föredraget fick ställas in på mycket kort varsel. Från 17.30 ungefär fanns jag från styrelsen på plats för att meddela ev besökare att Martin Kragh blivit sjuk. Då satt redan en lapp på dörren. Vi måste precis gått om varandra. Glädjande är att Martin lovat att komma i vår istället/ Pelle Söderbäck

Lämna en kommentar